Vergoeding vanuit Aanvullende Verzekering

Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopathische behandeling vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling hebben daardoor géén invloed op uw eigen risico. Alleen behandelingen van een geregistreerd osteopaat komen in aanmerking voor vergoeding. Osteopathiepraktijk Cadena is erkend en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie onder registratienummer 10124.

Raadpleeg uw persoonlijke polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar naar uw exacte vergoeding. Voor een globaal overzicht van vergoedingen raadpleeg Zorgwijzer.nl.

Geen verwijzing nodig

Voor een osteopathische behandeling is geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Ook voor vergoeding van de behandeling door uw verzekering is een verwijzing niet noodzakelijk.

Facturatie

Na afloop van de behandeling kunt u per pin de nota voldoen in de praktijk.
U ontvangt de nota direct na uw consult op uw email adres.
Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.
Desgewenst kunt u uiteraard ook een papieren nota ontvangen.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Het kan voorkomen dat u uw consult moet wijzigen en of annuleren. Laat dit alstublieft zo spoedig mogelijk weten, zodat de vrijgekomen plek door iemand anders kan worden opgevuld. Wijzigen of annuleren kan telefonisch, via het contactformulier of per e-mail , ook in het weekend. Wij vragen uw begrip voor het feit dat afspraken die niet nagekomen worden, of niet 24 uur van tevoren zijn gewijzigd of geannuleerd, in rekening worden gebracht.

Tarief geldt voor eerste consult, vervolg consult, avond consult en weekend consult.
€ 92,50