Vergoeding vanuit aanvullende verzekering

Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopathische behandeling vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling hebben daardoor géén invloed op uw eigen risico. Alleen behandelingen van een geregistreerd osteopaat komen in aanmerking voor vergoeding. Osteopathiepraktijk Cadena is erkend en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie onder registratienummer 10124.

Raadpleeg uw persoonlijke polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar naar uw exacte vergoeding. Voor een globaal overzicht van vergoedingen raadpleeg Zorgwijzer.nl.

Geen verwijzing nodig

Voor een osteopathische behandeling is geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Ook voor vergoeding van de behandeling door uw verzekering is een verwijzing niet noodzakelijk.

Facturatie

Na afloop van de behandeling kunt u per pin de nota voldoen in de praktijk.
U ontvangt de nota direct na uw consult op uw email adres.
Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.
Desgewenst kunt u uiteraard ook een papieren nota ontvangen.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Het kan uiteraard voorkomen dat u uw consult moet wijzigen of annuleren.
Dat is geen enkel probleem.
Mocht u onverhoeds verhinderd zijn, laat u het dan alstublieft minimaal 24 uur van tevoren weten?
Zo geeft u andere mensen de kans nog op korte termijn een afspraak in te plannen.
Wij vragen uw begrip voor het feit dat de voor u gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht mocht u de afspraak niet nakomen of u zich niet op tijd heeft afgemeld. Uit ervaring zijn wij helaas genoodzaakt ook afmeldingen door ziekte hieronder te laten vallen.
De rekening bedraagt 50 euro. Afspraken kunnen per e-mail, het contactformulier of telefonisch worden gewijzigd, ook in het weekend!

Tarief geldt voor eerste consult, vervolg consult, avond consult en weekend consult.
€ 92,50